Planlagte Kull på Flakkefossen i 2018

Lida skal parres på neste løpetid

(Flakkefossens Diamant)

    

Lida er en sjarmerende og bestemt hund. Hun elsker allsidige aktiviteter. Lida er fra eget oppdrett. Vi har kjent henne siden hun var liten og er veldig flink med barn og er en flott familiehund. Etter 5 år utenfor utstillingsringen har hun nå blitt stilt i sommer med gode resultater, med blant annet excellent  og 2. plass på Orre og på Ålgård ble det 2. plass med excellent og ck. Lida har hatt ett valpekull tidligere hvor det ble 8 herlige valper. Hun viste seg som en god mor. Tilbakemeldingene fra valpekjøperne har vært eksemplariske. Lida er AD og HD fri og øyenlyst fri. Hannhund er bestemt.  Ønsker dere valp etter Lida, ta kontakt og evnt. sett dere på liste da vi har mange etterspørsler.

 

 

                                                    Melis skal parres på neste løpetid

(Flakkefossens Rose)

Melis

Melis

Melis er en nydelig og allsidig hund som jeg vet det trenes mye med. Hun er en kontaktsøkende hund som elsker turer og trening. Melis er bosatt hos en fôrfamilie som det holdes god dialog med, og jevnlig kontakt med for att oppdrettere kan følge med på utviklingen. Melis har dessverre blitt lite stilt ut på grunn av litt mye og gjøre fra oppdretter side, men hun blir snart og se i utstillingsringen. En nydelig hund som fortjener sin kritikk. Melis er HD fri og AD fri. Hun er også øyenlyst og er Fri……så følg med på vår hjemmeside

 

 

 

                                                       Mira skal parres på neste løpetid.

(Flakkefossens Perle)

Mira er en mentalt bra hund. Hun er aktiv på jobb og slapper godt av inne. Sosial og uredd. Hun er HD fri og AD fri, og øyelyst fri. Hun har greie resultater fra utstillingsringen, og så er hun kvalifisert til klasse 2 i lydighet. Har vært en glede og jobbe med Mira. Hun er en glad og leken tispe som tilbyr av seg selv hele tiden. Kvikk og rask og lærer fort når vi er på jobb (trening). EN LITEN DAME MED FUTT 🙂

 

 

INFORMASJON:

Det har vært litt etterspørsel om planer. Her er noen av de. Det kan være lurt og stå på liste hos Flakkefossen hvis noen ønsker valper fra oss. Vi er selvfølgelig blitt en del klokere når det gjelder å selge valper til nye hjem. Som de fleste vet så blir denne lille skjønne valpen en stor hund som krever sitt både av kjærlighet, stimuli og turer… Men hvis en setter av 5 min hver dag og trener på de enkle og viktigste tingene, så kan jeg love at golden er en kjempe god familiehund både når det gjelder barn og voksne. Og ikke minst er det folk som ønsker å trene/konkurrere, så er det en allsidig og arbeidsom rase som elsker og bli med på det meste…..

Vi tilbyr alle valpekjøpere informasjonskurs før de får valpen i hus. Dette er for at alle skal vite hva de får i hus og her blir det god anledning til å stille spørsmål. Etter at valpen har bodd hos ny eier i noen måneder blir det tilbudt et valpekurs på 5 ganger. På disse kursene dukker det gjerne opp en god del spørsmål og gode tips gis.