Om oss

Flakkefossen Hundesenter As

Flakkefossen hundesenter As holder til på Dyvik Gård i Lillesand og er et hundepensjonat som også selger diverse hundeutstyr og tilbehør. Daglig leder, Ole Gunnar Brovig, er lidenskapelig opptatt av Golden Retrievere, og ønsker å være med på å fremme denne flotte rasen gjennom nøye planlagte avlsstrategier.

Som oppdrettere er vår målsetning:

  1. Mentalitet
  2.  Helse
  3. Eksteriør.

Vi vil avle hunder som passer inn i dagens samfunn, som skal være familiemedlemmer og som skal være sunne, friske og vakre. Vi avler ikke på de råeste jaktlinjene, men på hunder som fungerer optimalt i hverdagen, til hobby og moro. Goldenen er en brukshund, og derfor søker vi valpekjøpere som kan tilby hunden nok aktivisering, selv om vi ikke krever deltakelse på prøver eller i utstillingsringen. Vi legger likevel svært godt til rette for utviklingen av valpene våre, og tilbyr ukentlige fellestreninger og valpetreff- oppfølging er en selvfølge.

 

Flakkefossen hundesenter As har også egen nettbutikk.  Der kan du få fatt i diverse hundeutstyr og tilbehør som vi selv har prøvd ut og er så fornøyde med at vi kan anbefale dem videre.

Linker:

logo1